donderdag juni 21 , 2018
Text Size
   

Groepsaankoop elektrische wagens

Groepsaankoop elektrische wagens


Schrijf nu in

Benzine en diesel worden steeds duurder. Bovendien veroorzaakt de uitstoot van wagens een ongezond klimaat dat ernstig effect op onze gezondheid en onze omgeving heeft. Naast minder met de auto rijden, kunnen we als consument ook steeds gemakkelijker kiezen voor een duurzamer alternatief: de elektrische wagen.

Deze zijn vandaag de dag in sterke concurrentie met de traditionele benzine- en dieselwagens. De prijzen dalen, de groei van het steeds kwalitatiever aanbod is bijna niet meer bij te houden, en de vraag stijgt.

Deze groepsaankoop speelt in op deze trend, en wil de kans bieden aan de consument om voor een scherpe prijs een kwalitatieve milieuvriendelijke auto aan te kopen.

Wat?

Vzw BEA organiseert een groepsaankoop elektrische wagens. Door deze samenaankoop wordt een scherpe prijs afgedwongen.

De groepsaankoop wordt op een professionele manier begeleid door het hierin gespecialiseerde studie- en adviesbureau Zero Emission Solutions. Samen met Vzw BEA staat zij garant voor een hoge kwaliteit van de installatie.

Voor meer informatie rond deze actie kan u steeds terecht op onze pagina met veel gestelde vragen.

Wie?

De groepsaankoop vindt plaats in de volledige provincie Oost-Vlaanderen. U kunt terecht bij eender welke Renault concessionaris in deze provincie.

Inschrijven?

Klik hieronder op de button om u in te schrijven en vul het inschrijfformulier in. Eenmaal u ingeschreven bent, ontvangt u van ons een gepersonaliseerde code. Met deze code kunt u terecht bij een deelnemende concessionaris in uw buurt. Definitieve bestellingen moeten geplaatst worden voor 10 januari 2018.


| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.