zondag mei 20 , 2018
Text Size
   

Groepsaankoop

Groepsaankoop: Algemeen

Wil je besparen op je energieverbruik? Je milieuvriendelijk verplaatsen en terwijl de files vermijden? Dan krijg je nu een uitgelezen kans om dit te doen!
Stad Aalst, in samenwerking met energiehuis BEA, organiseert verschillende groepsaankopen om energiekosten te verminderen, het leven aangenamer te maken en het milieu te sparen: zonnepanelen en zonneboilers, spouw- of buitenmuurisolatie en elektrische fietsen en! Schrijf je vrijblijvend in!

Items

Met zonnepanelen of een zonneboiler zal je gebruik maken van de “gratis energie” die de zon ons levert. Hiermee kan je bruikbare stroom of warm water opwekken. Daardoor zal je huis minder energie verbruiken!
Of heb je plannen om je huis beter te isoleren? Dan kan je kiezen voor spouw- of buitenmuurisolatie. Daardoor zal de warmte beter in je  huis blijven en kan de koude niet binnen. Resultaat: een lagere energieverbruik, duurzamer leven en weinig warmteverlies. Bovendien wordt je huis meer waard.

Met de elektrische fiets kan je comfortabel de files vermijden en vervuilende brandstof besparen. Bovendien is er ook de mogelijkheid om plooifietsen en bakfietsen aan te kopen, al dan niet elektrisch. Hierdoor is er voor elk wat wils in dit fietsenaanbod.

Inschrijven
Aarzel niet en surf naar de website http://www.energiegroepsaankoop.be/bea/ of contacteer energiehuis BEA (de overkoepelende energiedienst voor uw regio) op 0800/930 30 voor meer info rond deze actie! Vorige edities leverden aanzienlijke kortingen op voor de deelnemers. Interesse? Mis deze kans dan niet en schrijf je in vóór eind maart !

| Printevent ® Web Solutions | © 2010 Alle Rechten Voorbehouden | VZW Bea | Werf 9 | 9300 Aalst

belem pm louis vuitton outlet,
thanks so much for your comments! louis vuitton replica
,
Monogram Tulum pm (I just simply love this purse, it was really "Love at first sight"!!!And of course, so classic, so practical Speedy 30! It is truly a beauty louis vuitton bag
,

oops - nm, ooooooold thread! lv bags

,
I personally prefer the original speedy. I've never liked bags with double handles lv bag
,Very nice! Love the color of you Alma! louis vuitton bags,Ebene all the way! louis vuitton,
I love it!!! louis vuitton
.